Tävlingar Galleri Filmer Gästbok Start

Aktuellt

2014 är nu här, året som inte fick komma, året som vi ska gå skilda vägar,...
läs mer


Här finns jag

Växjö RK
Araby Gård
352 60 VÄXJÖ
visa på karta


Tel: 118 118
Mobil: 0711-123 456 pascal@fridsen.se


Prenumerera på
senaste nytt från
Pascal via RSS


Tävlingskalender Tävlingskalender första sidan föregående sida nästa sida Sista sidan Antal sidor: 1 - Sida: 1 av 1

Nytt personbästa!!
Klasser: reg. FEI inledande och nat. FEI lagtävlan
Arrangör: Nordhallands RK


Nu är tävlingssäsongen äntligen igång och vi har kommit hem från årets första tävling. Vi startade året på bästa möjliga sätt genom att sätta personbästa i båda klasserna och därmed höja vårt SM kval. Det känns väldigt bra att starta säsongen på det här sättet, nu vet vi vad som behöver jobbas mer på och vi har fått ett bra kvitto på att vinterträningen fungerat bra!

FEI inledande
Han kändes väldigt rund och fin på framridningen, han var genomsläpplig och lyssnade vädligt bra. Jag red i låg och rund form fram tills det var 5 minuter kvar, då plockade jag upp honom och spände bågen. Inne på banan var han lite spänd i kroppen men han lyssnade endå väldigt bra på mig och vi hade bra flyt. Några småmissar här och där men det tar jag på mig. Jag är väldigt nöjd med Pascals insats, han var så duktig för att vara första tävlingen på året! Vi red ihop hela 68,6% och plockade en 4:e placering. Det var väldigt tufft startfält, så jämnt uppe i toppen om placeringarna. Men det är roligt att få kämpa om placeringarna, det ska inte vara lätt :) Är supernöjd med mitt resultat på 68% i denna klassen, kan knappt fatta att det gick så bra första starten! 

FEI lagtävlan
Jag var hypertaggad inför denna klassen då det gick så bra i första och detta är vårt favoritprogram! Red inte fram så länge för att jag kände på förra klassen att han var väldigt fin. Värmde mest musklerna i låg och rund form. Inne på banan var han väldigt vaken och nyfiken, inte alls spänd nu! Han ville nästan gå fram och äta på blommorna som stod bredvid domarbordet :) Det gick jättebra under programmet, han var mjuk och väldigt lyhörd. Hade fin takt och bra schwung. Vi hade några småmissar, eller man kan nog inte kalla de för missar men vi hade småsaker som vi vet att vi kan göra bättre. Jag var väldigt nöjd med honom att satt och log hela programmet. Så stolt över min lilla prins! Fick tårar i ögonen när resultatet kom, 69,2% i första nationella starten på året. De 4 senaste nationella tävlingarna har vi satt SM kval. Vi slutade på en fin 5:e placering och åker hem trötta och stolta i bilen :)

Sponsorer

Pavo hästfoder
Min häst presterar bäst på Pavo hästfoder.
www.pavo.nu  



Mina tränare

Från 2012 och framåt

 
Frida Petersson
Stall Jakobsdal www.stalljakobsdal.com


Från 2010 - 2012

 
Maria Falk
Sinnerstad Ridcenter
http://www.sinnerstad.se/


Egen webbsida

Om du själv vill ha en sida som denna kan du kontakta mig för mer information.

Följande ingår: Galleri, Gästbok, Filmsida, Tävlingssida mm.

Exempel på några av mina andra sidor:
www.fridsen.se
valle.fridsen.se
tips.fridsen.se